Home

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Chateau Chissey:

Vi sørget for at prisen på dagene Fredag, Lørdag og Søndag er den samme for alle værelser dvs. 135 Euro  pr. døgn. Vi prøver så vidt muligt at kunne i mødekomme alle ønsker med hensyn til overnatning. Men da der er begrænset plads på slottet med hensyn til værelser kan vi således ikke opfylde alle ønsker. Da mange af værelserne er ekstrem store vil der således være mulighed for at man kan bo 3 eller 4 sammen i samme værelse. Prisen for en extra opredning er 20 Euro pr. person.

Send jeres ønsker så hurtigt som muligt samt om I evt. ville dele værelse om nødvendigt. "Klik her"

Vigtig Information: For undgå en masse kaos mht. overnatninger de respektive steder skal alle forespørgsler vedr. Chateau Chissey foregå gennem os... Ligeledes vil vi meget gerne stå for bookinger til andre "Chambre D'Hote" i nærheden af Chateau Chissey for at lette logistikken for alle.

Vi har allerede fået henvendelser om at overnatte fra fredag til søndag hvilket vil sige, at disse personer selvfølgelig har samme værelse på alle dagene.

NB. Da vi ved at en del af jer kommer ned nogle dage før for at holde lidt ferie er vi i gang med at planlægge en lille tour til vinområderne, vand/jet ski faciliteter, pokertunering, golf m.m og samtidig er ved at finde nogle billige "Chambre d´hôte" / Bed/Breakfast i nærheden af Couture sur Loir (her bor Audrey's forældre) så vi evt. kan hygge og lidt sammen inden den store dag. Se afsnit Området / Aktiviteter eller klik på følgende link "her".

Værelserne:

Da mange af værelserne på slottet findes i en størrelse af Suite, Suite de luxe vil der være mulighed for at bo flere end 2 personer på disse værelser. Ved at klikke på følgende link "her" vil mange kunne se et udsnit af nogle af værelserne i større format.

NB. Fordelingen af værelserne på Slottet er lavet således, at nogle af værelser selvfølgelig er forhåndsreserveret til vores egen familie (fransk/dansk) og derefter blander vi fordelingen... JJJ

Overnatning i nærheden af slottet:

For dem der ikke overnatter på Slotter er der mange hyggelige steder (på fransk kalder Chambre D'Hote) lige i nærheden der ligeledes er af høj standard. Mange af disse steder er også lidt billigere så der er lidt at spare der. Vi er i gang med at finde nogle steder ligger i en max afstand på 30 min fra Slottet. Vi vil selvfølgelig prøve at indlogere folk de samme steder således at vi kan spare lidt på transporten. Hvis man allerede nu kigger efter et Chambre D'Hote så lad os det vide med det samme, således at vi kan hjælpe med det nødvendige.

Send jeres ønsker så hurtigt som muligt til os ved at klikke på "Klik her".

 

Området / Aktiviteter:

Vi er allerede i gang med at planlægge den store vintur til jer der planlægger, at besøge området lidt før. Så her kan I få lidt start info ved at klikke..."klik her".

I nærheden af Audrey's forældre (5. min i Bil) ved Couture Sur Loir ligger en kæmpe JetSki/VandScooter & Vandski område hvor man sagtens kunne bruge et par timer hvis solen skinner inden en god BQ om aftenen J. Vi har scannet en brochure ind som en lille appetitvækker "klik her" eller et direkte link her "klik her".

Dresscode:

Da vi er flere "nationaliteter" der mødes har vi valgt at udvide "The Dresscode" til alt fra Festtøj til Galla. Ved festtøj menes der pænt og respektabelt tøj, som passer til en festlig lejlighed således, at rammerne om brylluppet bliver, som brudeparret ønsker.

Det er svært at skrive direkte, hvad I må komme i. Det er dog vigtigt, at I føler Jer tilpasse i den påklædning, som I vælger.

Vi befinder os jo på et Slot tilbage fra Ridertiden så mulighederne er mangfoldige... Dog bliver en rustning nok lidt varm og ukomfortabel i længden...

 

Takt og Tone:

Små huske anekdoter fra Emma Gad - Lidt sjov læsning som man stadig kan lære af... Klik her...